Verliefd, verloofd, getrouwd!

Op donderdag 26 mei 2022 zijn Murphy en ik getrouwd! We hebben onze trouwdag gevierd bij hotel Flora Batava en Paviljoen Puur. Samen met onze lieve kinderen, familie en meest dierbare vrienden.

Het mooiste van onze trouwdag?

Dat is wat iedereen vraagt als je getrouwd bent: “wat vond je nou het mooiste aan jullie trouwdag?” Nou… het mooiste aan onze trouwdag vond ik de voorpret. Dat ik nóg verliefder op mijn vent ben geworden door de voorbereidingen voor de bruiloft. Het was zó leuk om dit samen te organiseren! 💖

Wij zijn een ontzettend goed team, Murphy & ik. Waar ik ben van de strategie, de planning en de styling… is Murphy van de contacten leggen en allerlei mensen (een DJ, band, cocktailshaker, trouwambtenaar, een speciale koekela taart) uit zijn hoge hoed toveren. Ik ben serieus, vurig en intens in mijn ambities. Murphy is de chille relaxtheid zelve met een enorme dosis aan humor. Twee tegenpolen die ontzettend goed kunnen samenwerken. En elkaar intens liefhebben. 💕

 The Wedding Day

“Oké maar wat vond je dan van de bruiloft zelf?” Ik vond het echt geweldig en heb ontzettend en intens genoten. Dat we dit mochten meemaken, met onze kinderen en onze ouders erbij 💕.  De dag vóór de bruiloft waren we alvast getrouwd op het gemeentehuis en hebben we met onze getuigen en partners bij Flora Batava geslapen, waardoor we met zijn allen wakker werden op het prachtige landgoed. Van daaruit gingen we naar Paviljoen Puur om de gasten te ontmoeten. We hadden als dresscode Summer Chic in de tinten duifblauw, sage groen en oudroze, en iedereen zag er zo mooi uit. Ik was zelf ook helemaal los gegaan met 4 verschillende jurken: één voor de ceremonie in het stadhuis, één voor onze ceremonie op de trouwlocatie, één voor de openingsdans en één voor het feest 😂.

We konden trouwen in de open lucht onder een oude boom, wat een hele grote wens was. Een hele goede vriendin was onze ceremoniemeester en liet alles op rolletjes lopen. Onze trouwambtenaar Glynis Terborg hebben we op een hele bijzondere manier ontmoet en gaf de ceremonie een heel mooi Surinaams tintje, met bijzondere aandacht voor mijn moeder die erg gemist werd. Dat moment dat ik alleen door het gangpad moest lopen vond ik toch wel even spannend en ook tijdens de ceremonie pinkte ik af en toe een traantje weg.

Na de ceremonie kwam Murphy’s gitaarleraar met zijn band, een goede vriend was cocktailshaker en een andere vriend onze DJ. De dag was daardoor een weerspiegeling van ons als stel, met al onze mensen erbij, en dat maakte het zo bijzonder. We hebben zoveel gelachen om alle speeches en een heerlijk 4-gangen Italiaans diner gegeten. Murphy verraste mij tijdens het diner met een speciaal gitaarnummer dat hij stiekem had ingestudeerd, wat me zo diep raakte. Hoe hij dat verborgen heeft weten te houden? In de avond hebben we marshmallows geroosterd bij het vuur met de kindjes en nadat zij naar huis gingen hebben we de lekkerste cocktails gedronken en gedanst. En als klap op de vuurpijl: onze openingsdans ging goed 😍. Drie weken voor de bruiloft hadden we bedacht om een salsa openingsdans te doen en heeft Murphy zich met hulp van vrienden en Miguel en Rianne van Vivendi in no time ontpopt tot een salsa master. Die man van mij zit vol verrassingen.

Maaaaaar hoe geweldig de dag ook was: het ging ook wel echt razendsnel voorbij… De dag was zo fantastisch en de dagen erna miste ik het heel erg! We gingen niet direct op huwelijksreis, waardoor ik in een behoorlijk gat viel. Ineens waren al die voorbereidingen en voorpret voorbij, en juist dat vond ik zooo leuk! Iedere dag werd ik wakker: “jeej ik ga bijna trouwen”, en nu werd ik wakker: “ohh het is al voorbij…”.

After-Wedding Shoot

Murphy was ontzettend blij dat alle afspraken en to-do’s eindelijk tot een einde waren gekomen, maar dat had hij toch verkeerd gedacht 😂. Zijn splinternieuwe vrouw was een beetje verdrietig en miste de bruiloft. Dus wat deden we: een after-wedding shoot. En niet eentje, maar twee. Gelukkig hebben wij een fantastisch team om ons heen van lieve Hair & Make-up Styliste Lauren Duk, Fotografe Marijke Boevé en Videografen “The Dreamers“, die voor ons extra tijd wilden vrijmaken voor een after-wedding shoot.

Eigenlijk zou ieder bruidspaar dit moeten doen. Een fotoshoot op de dag van de bruiloft zelf is gewoon stress. Supervroeg opstaan, een tijdschema, gasten die op je wachten. Er is gewoon niet veel tijd. Hoe leuk is het om na je bruiloft nog een keer je trouwkleding aan te trekken en te genieten van de wedding-vibe en alle foto’s te maken waar je op de dag zelf niet aan toe kwam? Maar dan zonder druk en spanningen? Dus zo gingen we in de weken na onze bruiloft nog twee keer op pad, in onze trouwkleding, om de allermooiste foto- en video-opnames te maken. En stiekem ook een goed excuus om onze salsa openingsdans nog een keertje te doen tijdens golden hour, dit keer met wilde hertjes als publiek 😍 .

Married Life!

En nu dan? Onze trouwkleding hangt schoon in de kast. Murphy kan gerust zijn, die halen we de eerste vijf jaar niet meer tevoorschijn. Of misschien toch voor een 1-year-anniversary party? 😉 Nu genieten we van het getrouwde leven! Het betekent veel voor mij om – de vrouw van – Murphy te zijn. Het voelt zoveel fijner om “vrouw van” te kunnen zeggen.

Ons samengestelde gezin is door ons huwelijk nóg dichter bij elkaar gekomen. Dit jaar was druk en chaotisch door al het regelwerk voor de bruiloft, nu het voorbij is heb ik weer vééééél meer tijd voor het creëren van mijn kunstwerken. De after-wedding dip is verdwenen. Nu is het tijd voor het nagenieten! En dat doe ik intens, dankzij alle mooie (extra) foto’s 🙂 😍