VERZENDEN, LEVERTIJD & RETOURNEREN

Hieronder kan je lezen hoe wij jouw bestelling verzenden en wat ons retourbeleid is.

 

 

Levertijd
Alle producten worden op bestelling met de hand gemaakt. De levertijd bedraagt 3-4 weken.

 

Verzending binnen Nederland
Verzending binnen Nederland is gratis.  Jouw bestelling wordt goed beschermd verzonden in een platte kartonnen doos van gerecycled karton. Verzending wordt verzorgd door PostNL. Je ontvangt een e-mail bericht wanneer jouw bestelling verzonden wordt met daarin een track-en-trace code. Ook kan je ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen bij het atelier in Amsterdam.


Internationale verzending
Voor internationale verzending maken we gebruik van de diensten van DHL Express en GLS. Het kan daarna echter nog enkele weken duren voordat het aankomt op de bestemming. Hou er rekening mee dat bij internationale verzending invoer- en douanekosten kunnen worden berekend. Deze zijn voor rekening van de klant.


Retourbeleid – Limited Editions & Fine Art Prints

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.

Om gebruik te maken van dit recht dien je een e-mail te sturen aan: sales@marjoleinpoels.com. Je ontvangt dan een retourlabel waarmee je het pakket kan terugsturen via PostNL. De kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en worden ingehouden op het terug te storten bedrag. De retourkosten bedragen €7,25 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retourbeleid – Maatwerk
Heb jij een afwijkende maat of andere personalisatie opgegeven tijdens het bestelproces? Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing op deze producten. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.  In het onwaarschijnlijke geval dat jouw maatwerk bestelling niet aan jouw specificaties voldoet of je van mening bent dat er problemen zijn met de kwaliteit van het product, zullen wij proberen de situatie zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Neem contact met ons op om jouw specifieke vragen te beantwoorden en tot een passende oplossing te komen.

 

Retourbeleid – Originele meesterwerken
Originele meesterwerken zijn bijzondere kunstwerken en worden volgens contract geleverd. Je kan deze werken niet rechtstreeks in de webshop aanschaffen, omdat wij vanwege de Nederlandse wetgeving verplicht zijn om jouw identiteit te verifiëren voordat we verder kunnen gaan met de transactie van een origineel kunstwerk. Mocht je niet 100% zeker zijn van jouw keuze tot aankoop, dan raden wij je aan om een proefplaatsing van 14 dagen aan te vragen. Dit is mogelijk wanneer je in Nederland woont. Op deze manier kan je de charme van het schilderij in jouw eigen interieur ervaren. Mocht je tijdens de proefperiode spijt hebben of je bedenken, dan kan je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen aan: sales@marjoleinpoels.com. Wij maken vervolgens een afspraak om het kunstwerk kosteloos weer bij jou op te halen. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten, mits het kunstwerk in oorspronkelijke staat is.


Retourbeleid – Schilderijen in opdracht
Schilderijen in opdracht worden volgens contract geleverd. Je kan deze werken niet rechtstreeks in de webshop aanschaffen, omdat wij vanwege de Nederlandse wetgeving verplicht zijn om jouw identiteit te verifiëren voordat we verder kunnen gaan met de transactie van een origineel kunstwerk. De schilderijen in opdracht worden geheel op maat gemaakt en gepersonaliseerd om aan jouw specificatie te voldoen en daarom kan deze bestelling niet worden geannuleerd of geretourneerd. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat het kunstwerk niet aan jouw specificaties voldoet of je van mening bent dat er problemen zijn met de kwaliteit van het product, zullen wij proberen de situatie zo snel mogelijk naar jouw tevredenheid op te lossen. Neem contact met ons op om jouw specifieke vragen te beantwoorden en tot een passende oplossing te komen.