Schilderij zwarte vrouw met goud accenten beschikbaar!

Lieve kunstliefhebbers en volgers,

Ik heb leuk nieuws: mijn nieuwste kunstwerk “Alakiir” is vanaf vandaag beschikbaar in de webshop!

Dit bijzondere schilderij zwarte vrouw met goud accenten ademt zoveel energie en kracht! Deze “SPECIAL EDITION” komt in een oplage van slechts 10 stuks en heeft een formaat van 80 x 100 cm. Het kunstwerk is voorzien van een mooie zwarte baklijst, waardoor het direct aan de muur gehangen kan worden.

Ieder kunstwerk werk ik met de hand af met 22-karaats bladgoud en verfspetters, hierdoor is ieder exemplaar uniek! Ook wordt het kunstwerk persoonlijk door mij gesigneerd en genummerd. Ook ontvang je een certificaat van echtheid, wat jouw kunstwerk meer waarde geeft. 

Een kunstwerk is niet zomaar een aankoop. Dat snap ik! Misschien vind je het fijn om eerst te kijken hoe de kleuren in jouw interieur staan. Past het kunstwerk wel bij de muur en de inrichting die je hebt? Dat soort vragen hebben mijn klanten vaak. Daarom bied ik de optie om eerst een mini print te bestellen in mijn webshop om te kijken wat je van het schilderij en de kleuren vindt. Deze mini print is een kunst afdruk van Alakiir op Hahnemühle Museum Etching papier in het formaat 20×25 cm in een mooie bewaardoos. 

Mocht je na het zien van de mini print besluiten om het grotere kunstwerk te kopen, dan ontvang je het aankoopbedrag retour :-). Ben je benieuwd naar dit mooie schilderij zwarte vrouw met goud accenten. Bestel Alakiir of de proefdruk nu >>

With love,
Marjolein