Met een kleurrijk schilderij creëer je een sfeervol interieur!

door | 15 jan 2023 | Blog

Heb je een neutraal interieur, maar wil je toch kleur aanbrengen om er een sfeervol geheel van te maken? Dat doe je heel makkelijk met een kleurrijk schilderij en accessoires. In deze blog vertel ik je hoe je dat kunt doen.

Kleurrijke schilderijen

Kleur toevoegen in je woning doe je heel makkelijk met een kleurrijk schilderij. Zo kun je de basis van je muur neutraal houden, maar losgaan met een masterpiece. Een groot kleurrijk schilderij heeft verschillende kleuren, dus het is al een feestje op zichzelf! Doordat een schilderij maar een deel van de muur bedekt, geeft de kleur van een schilderij veel sfeer. Het breekt als het ware de muur en geeft de ruimte meer dimensie.

Een schilderij zorgt er ook voor dat je tussen kleuren kunt wisselen zonder dat je een hele muur hoeft te verven. Je kunt zelfs per seizoen wisselen! Wil je in de zomer vrolijkere kleuren en in de winter wat donkerder? Of juist het zonnetje in huis halen tijdens de koude dagen? Het kan allemaal! Een schilderij is uiteindelijk dus een duurzamere oplossing voor een kleurrijk interieur.

 

Bijpassende accessoires

Wanneer je kiest voor bijpassende accessoires in mooie kleuren, doet dit je hele woonkamer opleven. Kies je voor een gebalanceerde interieurstijl, dan kan je de accenten uit het schilderij laten terugkomen in de accessoires. Of heb jij meer lef? Met kunst en accessoires kun je meer wisselen en dus meer risico’s nemen! Combineer bijvoorbeeld eens een geel schilderij met een knalroze vaas. Of kies voor andere woonkamer inspiratie kleuren, zoals een schilderij met de kleuren blauw en groen, gecombineerd met paarse kussens. Ben je de kleuren zat? Dan verwissel je het eenvoudig naar een combinatie waar je op dat moment wel blij van wordt.

 

Een warme gezellige woonkamer door een kleurrijk schilderij

Wil je ook een warme sfeervolle woonkamer? Of je nu voor een groot, abstract, kleurrijk schilderij kiest of andere kleurrijke accessoires voor je interieur aanschaft, je fleurt je interieur in een handomdraai op zonder een hele verbouwing te hoeven doen. Dat is het leuke aan kunst: het is flexibel, persoonlijk en authentiek.

Ben je overtuigd en wil je ook graag kleur toevoegen aan je interieur? Met één van mijn kleurrijke Limited Editions creëer je in no time een warm en gezellig interieur!