EXCLUSIEVE KUNST VOOR JOUW HUIS

Kunst is een prachtige investering om jouw woning een exclusieve uitstraling en ambiance te geven. Elk van de kunstwerken heeft een bijzondere betekenis en is gebaseerd op een levensverhaal van inspirerende meisjes en vrouwen over de hele wereld. Ik zou me vereerd voelen om mijn kunst aan jouw muur te zien schitteren!

VEELGESTELDE VRAGEN

ALGEMEEN

Waar kan IK DE KUNSTWERKEN BEKIJKEN?

Je bent van harte welkom voor een persoonlijk bezoek aan het atelier, dat gevestigd is in Amsterdam Oost. Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar: hello@marjoleinpoels.com.

WAT IS EEN FINE ART PRINT?

Een Fine Art Print is een giclee reproductie van een origineel schilderij in een kleine oplage van 20 tot 100 stuks.

Mijn Fine Art Prints worden gedrukt op Hahnemühle Museum Etching papier (350 msg) met een bijzondere techniek met levensechte kleuren. Er wordt gepigmenteerde inkt gebruikt om levenslange kwaliteit te garanderen zonder vervaging of kleurverlies.

Museum Etching is een natuurlijk wit, 100% katoenen fotopapier dat geoptimaliseerd is voor Fine Art afdrukken. Het gestructureerde oppervlak met fijne viltstructuur geeft de Fine Art Print extra diepte en een driedimensionaal effect. 

Alle Fine Art Prints worden genummerd en persoonlijk gesigneerd. 

KAN IK EEN PROEFPLAATSING AANVRAGEN?

Een proefplaatsing is mogelijk wanneer je in Nederland woont. Op deze manier kan je de charme van het schilderij in jouw eigen interieur ervaren. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

KAN JE EEN SCHILDERIJ VAN MIJ OF EEN DIERBARE MAKEN?

Ja, ik kan een schilderij maken van jou of een dierbare. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat ik geen fotorealistische kunstenares ben. Hoewel mijn kunstwerken realistisch zijn, blijft mijn schilderstijl ook abstract. Als je een schilderij in opdracht wilt bestellen, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

ZIJN DE SCHILDERIJEN PORTRETTEN VAN ECHTE MENSEN?

Mijn schilderijen zijn geïnspireerd op de levensverhalen van echte vrouwen. Ik verander wel vaak namen en details om hun anonimiteit te garanderen. Soms maak ik ook een schilderij van een publiek of beroemd persoon met een inspirerend levensverhaal. Mijn kunst is mijn manier om uitdrukking te geven aan mijn visie op de wereld.

KAN IK EEN AFBEELDING VAN DE WEBSITE AFDRUKKEN?

Nee. Alle afbeeldingen van de kunstwerken zijn beschermd door Nederlandse en Internationale auteurs- en copyright wetten. Reproductie, duplicatie, afdrukken en distributie van deze afbeeldingen is verboden.

BESTELPROCES

Your Title Goes Here
WELKE BETAALMETHODES ZIJN ER?

Je kan direct betalen met Ideal en Bancontact of kiezen voor gespreid betalen via Klarna.

Gespreid betalen houdt in dat je jouw bestelling in 3 maandelijkse termijnen betaald. De eerste termijn betaal je direct na het afronden van jouw bestelling, de tweede termijn 30 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen en de derde termijn 60 dagen nadat je de bestelling thuis hebt ontvangen. Nadat je deze optie hebt gekozen op de afrekenpagina wordt je doorgeleid naar de beveiligde webpagina van Klarna om jouw betaalgegevens in te voeren. Voor het betalen in termijnen wordt 3,99% betaalkosten in rekening gebracht.

WAAR KAN IK EEN KORTINGSCODE INVOEREN?

Je kan een kortingscode toevoegen tijdens het afrekenen. De bijbehorende korting wordt dan in mindering gebracht op jouw bestelling en/of er wordt een gratis product toegevoegd. Let op: er kan per bestelling slechts één kortingscode of couponcode worden gebruikt.

WAT IS DE LEVERTIJD?

Ieder kunstwerk wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt. Jouw bestelling wordt binnen 3-4 weken geleverd.
Voor schilderijen in opdracht is er op dit moment een wachtlijst van 6 weken.

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Verzending binnen Nederland is gratis.

Jouw bestelling wordt goed beschermd verzonden in een platte doos van gerecycled karton. Verzending wordt verzorgd door PostNL of DHL. Je ontvangt een e-mail bericht wanneer jouw bestelling verzonden wordt met daarin een track-en-trace code, zodat je het pakket kan volgen. Ook kan je ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen bij het Atelier in Amsterdam.

IS INTERNATIONALE VERZENDING MOGELIJK?

Verzending is wereldwijd beschikbaar. Voor internationale verzending maak ik gebruik van de diensten van DHL Express en GLS. Hou er rekening mee dat de verzendkosten bij internationale verzending (inclusief invoer- en douanekosten) voor rekening van de klant zijn.

WAT IS HET RETOURBELEID?

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om jouw retour aan te melden dien je een e-mail te sturen naar sales@marjoleinpoels.com. Hierna ontvang je verdere instructies en een retourlabel dat je kan gebruiken om jouw bestelling terug te sturen. Let op: voor gepersonaliseerde kunstwerken en schilderijen in opdracht gelden afwijkende retourvoorwaarden. Lees alsjeblieft de pagina over het retourbeleid.

HOE KAN IK EEN KLACHT INDIENEN?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Maak jouw klacht eerst kenbaar door een e-mail te sturen naar hello@marjoleinpoels.com. Mijn doel is om mijn klanten blij te maken met mijn kunst, dus ik zal er alles aan doen om tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan is het mogelijk om op andere manieren een klacht in te dienen. Ik ben aangesloten bij Webwinkelkeur, wat jou meer zekerheid geeft. Lees de pagina over de Klachtenregeling voor het beleid rondom klachten.

LAAT HET ME WETEN ALS JE NOG ANDERE VRAGEN HEBT!

BEKIJK DE KUNST COLLECTIE IN DE WEBSHOP