Boho Schilderij in aardetinten met bladgoud accenten!

Lieve kunstliefhebbers en volgers,

Het nieuwe jaar vraagt om nieuwe items in jouw interieur 😊! Vanaf vandaag is mijn schilderij “Bohemian Girl” toegevoegd aan mijn Art Print collectie!

Dit boho schilderij van een mooie vrouw is geschilderd in aardetinten met oranje en goud accenten. Deze Art Print heeft een formaat van 80 x 100 cm en wordt voorzien van een mooie blankhouten baklijst, waardoor het direct aan de muur gehangen kan worden.

Ieder kunstwerk werk ik met de hand af met 22-karaats bladgoud en verfspetters, hierdoor is ieder exemplaar uniek! Ook wordt het kunstwerk persoonlijk door mij gesigneerd en genummerd. Daarnaast ontvang je een certificaat van echtheid, wat jouw kunstwerk meer waarde geeft.

Eerst de kleuren bekijken?

Een kunstwerk is niet zomaar een aankoop. Dat snap ik! Misschien vind je het fijn om eerst te kijken hoe de kleuren in jouw interieur staan. Past het kunstwerk wel bij de muur en de inrichting die je hebt? Dat soort vragen hebben mijn klanten vaak. Daarom bied ik de optie om eerst een sample te bestellen in mijn webshop om te kijken wat je van de kleuren vindt. Je betaalt nu slechts €5,- voor het sample incl. verzenden.

Ben je benieuwd naar dit mooie boho schilderij van deze gypsy vrouw met goud accenten. Bestel Bohemian girl of de sample nu >>

 

boho-schilderij-goud
bohemian-girl-close-up