Boho Schilderij in aardetinten met bladgoud accenten!

Lieve kunstliefhebbers en volgers,

Het nieuwe jaar vraagt om nieuwe items in jouw interieur 😊! Vanaf vandaag is mijn schilderij “Bohemian Girl” toegevoegd aan mijn Art Print collectie!

Dit boho schilderij van een mooie vrouw is geschilderd in aardetinten met oranje en goud accenten. Deze Art Print heeft een formaat van 80 x 100 cm en wordt voorzien van een mooie blankhouten baklijst, waardoor het direct aan de muur gehangen kan worden.

Ieder kunstwerk werk ik met de hand af met 22-karaats bladgoud en verfspetters, hierdoor is ieder exemplaar uniek! Ook wordt het kunstwerk persoonlijk door mij gesigneerd en genummerd. Daarnaast ontvang je een certificaat van echtheid, wat jouw kunstwerk meer waarde geeft.

Eerst een proefdruk bekijken?

Een kunstwerk is niet zomaar een aankoop. Dat snap ik! Misschien vind je het fijn om eerst te kijken hoe de kleuren in jouw interieur staan. Past het kunstwerk wel bij de muur en de inrichting die je hebt? Dat soort vragen hebben mijn klanten vaak. Daarom bied ik de optie om eerst een mini print te bestellen in mijn webshop om te kijken wat je van het schilderij en de kleuren vindt. Deze print is een kleine afdruk van “Bohemian Girl” op Hahnemühle Museum Etching papier in het formaat 20×25 cm in een mooie bewaardoos. Je betaalt nu slechts €49,- voor deze prachtige kleine print.

Mocht je na het zien van de mini print besluiten om het grotere kunstwerk te kopen, dan ontvang je het aankoopbedrag retour :-). Ben je benieuwd naar dit mooie schilderij zwarte vrouw met goud accenten. Bestel Bohemian girl of de miniprint nu >>

 

boho-schilderij-goud
bohemian-girl-close-up