Nieuws & updates

Blog over kunst door kunstenares Marjolein Poels. Hier vind je de laatste updates, nieuwe releases en alles over het leven als kunstenares en het runnen van een art business. Wil je de het laatste nieuws niet missen en op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderin deze pagina in voor alerts op nieuwe berichten in deze blog over kunst.

Viva la Frida!

Viva la Frida!

Vorig jaar bezocht ik de tentoonstelling "Viva la Frida! - Life and art of Frida Kahlo." in het...

The Wedding

The Wedding

Verliefd, verloofd, getrouwd! Op donderdag 26 mei 2022 zijn Murphy en ik getrouwd! We hebben onze...

Kunstgids 2022

Kunstgids 2022

Ook dit jaar sta ik weer in de Art Guide Kunstgids in Nederland met vier van mijn kunstwerken. Dit...

Winactie!

Winactie!

Kunst winactie!Jaaaaaa, ik ben jarig en trakteer Yay! It's my birthday!! Zoals ik had beloofd een...

kleurrijk-wonen