Art Laren

door | 14 jun 2024 | Nieuws

Van 14 tot en met 16 juni 2024

Art Laren op De Brink in Laren – de 28e editie!

Het was een geweldig om mijn eerste expositie tijdens Art Laren 2024 te houden op de Brink in het kunstenaarsdorp Laren. Het was een onvergetelijke ervaring waar ik mijn passie voor kunst met enthousiaste bezoekers heb kunnen delen. Voor mij was dit een mijlpaal, waar ik met trots 10 diverse schilderijen heb tentoongesteld. Mijn collectie varieerde van gedetailleerde portretten tot levendige dierenportretten, waaronder luipaarden, pauwen en halsbandparkieten, elk geschilderd in mijn kenmerkende stijl met een paletmes en acrylverf.

Wat mijn kunst kenmerkt, is de bijzondere textuur die ontstaat door het gebruik van dikke lagen verf en de subtiele nuances die ik met het paletmes aanbreng. Dit geeft elk werk een uniek karakter en nodigt uit tot nauwkeurige observatie van dichtbij. Tijdens Art Laren hebben bezoekers deze techniek uit eerste hand kunnen ervaren, wat leidde tot inspirerende gesprekken en waardevolle interacties.

Art Laren zelf bood een perfecte omgeving voor deze ontmoetingen, bekend om zijn levendige kunstscène en toegewijd publiek. Het was een eer om mijn kunst te presenteren te midden van andere getalenteerde kunstenaars en gepassioneerde kunstliefhebbers. De warme ontvangst en positieve reacties op mijn werk hebben mijn artistieke reis verrijkt en aangemoedigd.

Bedankt aan iedereen die deze expositie mogelijk heeft gemaakt en aan de bezoekers die mijn kunst hebben omarmd. Art Laren is een initiatief van Kiwanis Club Laren, een geweldige organisatie die de netto-opbrengst doneert aan goede doelen ten behoeve van het welzijn van kinderen.

Voor degenen die deze expositie hebben gemist, nodig ik jullie uit om mijn kunst online te verkennen en op de hoogte te blijven van toekomstige tentoonstellingen via de nieuwsbrief. Van 6-8 september 2024 zal ik deelnemen aan de EuropArtFair in de Westergasfabriek in Amsterdam, binnenkort volgt hier meer informatie over. Tot die tijd: blijf geïnspireerd door kunst die raakt en verbindt.

 

Art Laren